Jakobsoftware wprowadza oprogramowanie do backupu Langmeier na salę

Pakiet Langmeier Backup POS dla sali sprzedaży.

Praktyka pokazuje: Wiele osób źle ocenia znaczenie tworzenia kopii zapasowych. Dealerzy mogą wykorzystać ten potencjał dla siebie, uświadamiając klientom temat kopii zapasowych. Dlatego też Jakobsoftware, dystrybutor rozwiązań bezpieczeństwa IT, przygotował pakiety z wielokrotnie nagradzanym oprogramowaniem do backupu Langmeier dla stanowisk sprzedaży. Dealerzy mogą już zamawiać pakiety POS dla produktów Langmeier Home i Advanced. Każdy pakiet zawiera plakat i stojak na dziesięć płyt DVD

Informacje o Programie Resellerskim

Jakobsoftware jest głównym dystrybutorem rozwiązań do backupu Langmeier w Niemczech, Austrii i Szwajcarii (DACH). Program resellerski obejmuje trzy poziomy i nie wymaga minimalnego obrotu: Przy statusie „Autoryzowanego“ zarejestrowani resellerzy otrzymują 25-procentowy rabat od zalecanej ceny detalicznej na produkty Langmeier do backupu. Poziomy 2 i 3 wymagają certyfikacji, do której dealerzy mogą się zakwalifikować online przy niewielkim wysiłku. Certyfikat jest związany z daną osobą i jest ważny przez dwa lata. W zależności od rocznego obrotu, certyfikowani handlowcy korzystają z rabatu w wysokości 30 lub 40 procent. Ponadto otrzymują kwalifikowane leady do dalszej obróbki

Langmeier Backup Software w skrócie

>
  • Langmeier Backup 8 Home tworzy potwierdzone kopie plików, a także kopie zapasowe zewnętrznych dysków twardych i urządzeń pamięci masowej USB, przeznaczony do użytku domowego.

• Langmeier Backup 8 Advanced tworzy kopię zapasową całego komputera wraz z wszystkimi programami i systemem operacyjnym. Ten wariant dla użytkowników domowych tworzy także kopie zapasowe do Internetu lub na nośniki DVD i Blue-Ray – otwarte pliki są także backupowane podczas pracy.

• Langmeier Backup 8 Business spełnia wymagania biznesowe w zakresie bezpieczeństwa danych dzięki możliwości wyboru poziomu szyfrowania, przesyłania logów kopii zapasowych pocztą elektroniczną oraz tworzenia kopii zapasowych w skompresowanych archiwach zip lub na napędach taśmowych.

• Langmeier Backup 8 Server realizuje najróżniejsze koncepcje backupu danych zarówno na klientach, jak i na serwerach oraz umożliwia szybkie odzyskiwanie danych po awarii dzięki tworzeniu i uruchamianiu nośników awaryjnych. Dzięki wysokiej funkcjonalności i skalowalności, rozwiązanie to jest odpowiednie dla firm każdej wielkości.

• Langmeier Backup V-flex połączenie archiwizacji danych, replikacji, odtwarzania i odzyskiwania po awarii dla środowisk wirtualnych w jednym rozwiązaniu. Zróżnicowane i zorientowane na użytkownika funkcje oraz elastyczny model licencjonowania zapewniają traderom przewagę techniczną i cenową.

Zainteresowani mogą zarejestrować się w programie resellerskim na stronie jakobsoftware.de. Jeśli masz jakiekolwiek pytania, zespół sprzedaży Jakobsoftware jest zawsze dostępny pod adresem vertrieb@jakobsoftware.de lub +49-551-305604-33.

Zapisz dane automatycznie

Chroń wszystkie swoje pliki.

Kup teraz   Test bezpłatny Langmeier Backup for Windows

O autorze , Założyciel i CEO Langmeier Software GmbH
Urs Langmeier Urs Langmeier jest założycielem i dyrektorem generalnym Langmeier Software GmbH i tym samym jest odpowiedzialny za strategiczny rozwój rozwiązań Langmeier Software..

Dalsza lektura: Langmeier Backup, Langmeier Software, Reseller

Artykuły związane z tematem
Langmeier Backup Version 10 is here
FAT32 czy NTFS? Który format jest lepszy do tworzenia kopii zapasowych?
Wskazówki eksperta: Czym jest kopia zapasowa? Dobra kopia zapasowa danych

Postaw tutaj swój komentarz...

Ten artykuł obejmuje tematy:
Jakobsoftware